Caută
Close this search box.

Ministerul Finanţelor va aloca banii pentru personalul din centrele de vaccinare, dacă Ministerul Sănătății solicită fondurile

covid

Ministerul Finanţelor va aloca banii necesari pentru plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, de îndată ce va primi solicitarea de la Ministerul Sănătăţii, precizează instituţia printr-o postare pe pagina de Facebook.

„(…) Ministerul de Finanţe nu a primit nicio solicitare de la Ministerul Sănătăţii referitoare la deschiderea de credite cu destinaţia specificată în cadrul aceleiaşi emisiuni. Menţionăm că operaţiunea de aprobare a deschiderii de credite în cadrul Ministerului de Finanţe durează cel mult o zi lucrătoare, din momentul în care această solicitare va fi transmisă de către Ministerul Sănătăţii”, scriu reprezentanţii Ministerului Finanţelor.

Premierul Florin Cîţu a anunţat marţi că Ministerul Sănătăţii va face în următoarele zile plăţile aferente către personalul medical care-şi desfăşoară activitatea în centrele de vaccinare anti-COVID-19.

Am cerut ieri domnului Gheorghiţă (Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV – n.r.) o informare pe această temă, a trimis o notificare către Ministerul Sănătăţii. Ministerul Sănătăţii a spus că se va face plata în următoarele zile. E adevărat că a întârziat nepermis de mult„, a declarat Florin Cîţu, marţi, aflat într-o vizită de lucru în judeţul Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri