Caută
Close this search box.

Miron Mitrea a pierdut procesul cu CJ Vrancea şi e dator vândut

Miron Mitrea a pierdut procesul cu Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea şi va trebui să achite administraţiei judeţene aproape 30.000 de lei pentru servicii de pază a unui imobil unde acesta a avut cabinetul de parlamentar, potrivit unei decizii a Curţii de Apel Galaţi.

Instanţa de judecată a respins, miercuri, recursul declarat de Miron Mitrea faţă de decizia Tribunalului Vrancea nr. 413 din 24.09.2020, prin care acesta era obligat să plătească CJ Vrancea contravaloarea serviciilor de pază pentru un imobil pe care fostul parlamentar l-a închiriat în perioada ianuarie 2013 – ianuarie 2015.

„CJ Vrancea a câştigat astăzi, definitiv, procesul cu fostul parlamentar PSD, Miron Tudor Mitrea. Reuşim, astfel, să recuperăm o datorie de aproape 300 de milioane de lei vechi pe care acesta o avea către administraţia judeţeană. Curtea de Apel Galaţi a stabilit că Mitrea este bun de plată către CJ Vrancea, suma exactă de achitat fiind de 28.545 lei”, a anunţat preşedintele CJ Vranceaa pe reţelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri