Caută
Close this search box.

Nicuşor Dan: Nici nu se pune problema să candidez la Preşedinţie!

nicuşor dan

Nicușor Dan a precizat că nu este intersat de candidatura la Președinție și că vizează obținerea unui nou mandat, de primar general al municipiului București.

„Îmi doresc încă un mandat de primar, pentru că problemele sunt pe de o parte mari, netratate sistematic de ani de zile și, pe de altă parte, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi”, își explică Dan intențiile.

Întrebat, în emisiunea Insider Politic, de la Prima Tv, dacă va candida la alegerile prezidențiale din anul 2024, Nicușor Dan a răspuns: „Nici nu se pune problema”.

„Sunt așa de multe restante pe care Bucureștiul le are și așa de multe lucruri de făcut în orașul [sta, că nu am alte gânduri. Îmi doresc încă un mandat de primar, desigur, da!

Îmi doresc încă un mandat de primar, pentru că problemele sunt, pe de o parte, mari, netratate sistematic de ani de zile și, pe de altă parte, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi, din momentul în care ai luat decizia, până ai scris studiul de fezabilitate, până ai obținut finanțarea, până ai scris proiectul tehnic, până îl implementezi cu adevărat și patru ani e foarte puțîn, cu atât mai mult în cazul nostru, eu am, de fapt un mandat de 3 ani și 7 luni”, a afirmat Nicușor Dan, la Prima Tv.

Dan a evitat însă să precizeze care sunt planurile pe care le are în ceea ce privește viitorul sau politic.

„PNL-ul este partenerul meu, eu sunt primar al Bucureștiului, PNL-ul, împreună cu USR-PLUS face majoritatea în Consiliul General, așa cum USR-PLUS este partenerul meu în administrarea Bucureștiului.

(…) Pentru moment, preocuparea mea este strict administrativă” a declarat Nicușor Dan, întrebat când va deveni membru al Partidului Național Liberal. El a precizat că președintele PNL, Ludovic Orban, nu i-a cerut să devină membru de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri