Caută
Close this search box.

Organizatorul protestului din București a fost AMENDAT cu 7.000 de lei: S-a depășit cu mult numărul maxim de participanți (Video)

Organizatorul protestului de duminică din centrul Capitalei a primit o amendă de 7.000 de lei, în condițiile în care la manifestare au participat cu mult peste o sută de persoane permise, anunță MEDIAFAX. Practic, a fost vorba de câteva mii de persoane, 2-3 probabil, neputându-se, în mod evident, avansa o cifră exactă.

Referitor la acest protest din Parcul Izvor, Jandarmeria București precizează că, până la ora redactării acestor rânduri, organizatorul a fost amendat cu 7.000 de lei pentru că nu a luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depășirea numărului maxim de 100 de participanți și pentru că nu a asigurat nici respectarea de către aceștia a celorlalte măsuri de protecție sanitară.

Inițial câteva sute de persoane, în mare parte membri AUR, au protestat duminică după-amiază în parcul Izvor din Bucureşti, împotriva „vaccinării obligatorii anti-Covid”, manifestaţie la care au participat şi co-fondatorii AUR George Simion şi Claudiu Târziu.„500 de oameni de AUR se alătură manifestaţiei de azi”, a transmis George Simion.

Echipaţi cu steaguri tricolore, în cea mai mare parte protestatarii nu purtau mască şi nici nu respectau normele de distanţare socială. Ulterior, numărul acestora a crescut, ajungând, conform unor surse, la 2 spre 3000 de persoane cel mult.

Cu pancarte anti-vaccin, manifestanţii s-au declarat – în principal împotriva „paşaportului de vaccinare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri