Caută
Close this search box.

Petrecere în memoria lui Emi Pian. Zeci de manelişti şi interlopi au fost amendaţi

emi pian

Mai mulți interlopi, dar și maneliștii Adi Minune și Florin Salam, au fost amendați de către polițiști, după ce au participat la comemorarea lui Emi Pian, la vila acestuia de lângă Penitenciarul Rahova, potrivit unor surse judiciare.

Nu mai puțin de 30 de persoane au fost sancționate, informează Ziare.com.

Poliția Capitalei a informat că polițiștii Secției 19 s-au sesizat din oficiu, cu privire la un eveniment în desfășurare, într-o locuință situată în zona de competență.

„Astăzi, 01 martie 2021, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la un eveniment în desfășurare, într-o locuință situată în zona sa de competență.

La fața locului s-au deplasat polițiști, care au identificat peste 20 de persoane. La acest moment sunt aplicate măsurile legale, în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a transmis Poliția Capitalei.

„Au fost identificate și sancționate contraventional, cu amendă, pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 30 de persoane. Cuantumul sancțiunilor se ridică la 21.000 lei”, au transmis autoritățile.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal, în august 2020, într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut.

La înmormântarea acestuia din urmă cu șase luni au participat zeci de persoane, iar polițiștii și jandarmii au aplicat mai multe amenzi pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri