Caută
Close this search box.

Poliţia caută autorii care au provocat intenţionat trei incendii în Galaţi

incendii

Poliţiştii din Galaţi au deschis o anchetă pentru a-i găsi pe autorii a trei incendii care au izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiu, aproape simultan.

Conform ISU Galaţi, noaptea trecută, trei incendii au izbucnit aproape concomitent în trei cartiere din oraş, toate fiind provocate intenţionat.

Primul incendiu a fost în Micro 21, unde au intervenit trei echipaje de la ISU şi o ambulanţă SMURD. Un număr de 24 de locatari s-au autoevacuat, iar alţi 4 au fost evacuaţi de pompieri, după ce uşa unui apartament de la parter a fost incendiată de persoane necunoscute, potrivit News.ro. Focul s-a extins şi la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului şi mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros şi înecăcios.

O persoană a suferit arsuri uşoare la mâini, în încercarea de a stinge focul, iar alte patru, printre care şi doi copii, au suferit atacuri de panică şi intoxicaţii uşoare cu fum.

Al doilea incendiu s-a produs la un bloc pe o altă stradă din Galaţi, unde o altă uşă de apartament, de la etajul 1 al blocului, a fost incendiată. Focul a fost stins rapid şi nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale însemnate.

Al treilea incendiu a fost semnalat în Micro 17, la tomberoane de gunoi. Şi aici focul a fost pus intenţionat, iar incendiul a fost stins rapid, fără a fi înregistrate pagube însemnate, deşi în apropiere sunt garaje şi autoturisme parcate.

În toate cele trei cazuri, Poliţia face cercetări pentru distrugere şi pentru a-i identifica pe autorii incendierilor intenţionate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri