Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău pentru a verifica modul în care s-a intervenit la evenimentul de la Oneşti.

„Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment. Din echipa de verificare fac parte chestor de poliţie Alexandru Scurtu – directorul S.I.A.S. – IGPR şi comisar-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe – director adjunct al D.I.C. – IGPR”, informează un comunicat transmis luni seara Agerpres.

Conform sursei citate, la finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun.

Un bărbat din Oneşti a sechestrat, luni, într-un apartament doi muncitori care lucrau la renovarea locuinţei şi apoi i-a înjunghiat mortal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Gabriela Ciobanu, a declarat, pentru Agerpres, că, înainte de comiterea crimelor, la faţa locului au sosit forţele de ordine şi un negociator.

„La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine.

FOTO: Ziarul de Iasi

În sprijinul persoanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit. La acel moment, forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat.

În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Cele două persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă, urmare a leziunilor suferite, au decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

106 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here