Caută
Close this search box.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, spune că activitatea lui Renate Weber „nu reflectă interesele poporului”

anca dragu

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat, întrebat cine ar putea să o înlocuiască pe Renate Weber, în funcţia de Avocat al Poporului, că nici un partid nu a avansat până în prezent, vreo propunere.

„Da, am avut această discuţie şi am avut punctul pus pe ordinea de zi, în Biroul permanent. Nu este nici un secret, s-a discutat public despre schimbarea Avocatului Poporului, care probabil că nu reflectă chiar interesele poporului”, a declarat Anca Dragu, întrebată la Antena 3 dacă Avocatul Poporului va fi schimbat, după ce va fi adoptat bugetul pentru acest an, în Parlament.

Chestionată cine ar putea să o înlocuiască pe Renate Weber, Anca Dragu a răspuns: „Nu au fost discuţii, nu avem propuneri, de fapt nu au fost avansate propuneri din partea nici unui partid, în acest moment”.

Pe 17 februarie, Avocatul Poporului Renate Weber a declarat că nu i-au fost comunicate reproşurile care i se aduc şi a precizat că revocarea sa poate fi făcută doar pentru încălcări ale Constituţiei şi legilor.

În cazul revocării, Renate Weber a spus că ia în calcul mai multe aspecte, referindu-se la faptul că nu are nici o cale de atac, cu privire la acest demers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri