Caută
Close this search box.

Primar surprins în chiloți în timpul unei transmisiuni în direct! Cum a reacționat edilul (VIDEO)

Sigur că asemenea accidente se pot întâmpla oricând, așa că nu vom face niciun fel de vină celui în cauză, urmărind doar partea – realmente – amuzantă și anecdotică a acestei situații ”de film”.

Primarul despre care vorbim aici a început cu „cu stângul” seria interviurilor sale din ultima perioadă, într-o ipostază – oricum – jenantă, chiar în timpul unui interviu acordat sâmbătă, relatează Hotnews.ro, care citează Politico.

Primarul marelui oraș belgian Anvers, Bart De Wever, liderul partidului separatist Noua Alianță Flamandă și unul dintre cei mai puternici politicieni din Belgia, a fost surprins fără pantaloni, făcând greșeala de a acorda interviul din fața unei oglinzi, picioarele sale goale fiind surprinse în reflexie.

Dialogul dintre politicianul belgian și jurnalistă:
„Purtați o cămașă foarte drăguță, probabil v-ați luat-o special pentru noi. Dar se poate ca sub acea cămașă să fiți doar în chiloți?”, l-a întrebat jurnalista Kim Debrie în timpul interviului acordat Radio 2, care a fost difuzat și online.

„Cum puteți să știți acest lucru?”, a întrebat De Wever, după ce a fost prins.

„La naiba, e probabil fiindcă sunt în fața unei oglinzi. Nu am ținut cont de acest lucru. Anul începe cu un moment deosebit de jenant, îmi voi aminti de asta pentru mult timp”, și-a răspuns singur De Wever.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri