Caută
Close this search box.

Primarul general Nicuşor Dan are 12 consilieri personali

Nicușor Dan

Primarul general al Bucureștiului, Nicușor Dan, a angajat 12 consilieri generali. Deși legea i-ar fi permis să angajeze și o a 13-a persoană, edilul șef nu a luat această decizie, cel puțin până acum.

Printre consilierii lui Nicușor Dan se află Mihail-Vladimir Poenaru, Ștefania Simion, Oana Poenaru, Andreea Udrea, Dumitru Cristinel Badiu și Tudor Măcicăşan. Unii dintre ei au fost colaboratori ai Asociației Salvați Bucureștiul.

Mihail-Vladimir Poenaru este director de cabinet și are ca atribuții organizarea, conducerea și coordonarea Cabinetului Primarului General, dar și organizarea activității primarului general. Poenaru este avocat în Baroul București din anul 2014.

Tudor Măcicăşan este consilier pe transporturi și mobilitate. El este expert în mobilitate durabilă și a mai oferit consultanță pentru planurile de transport elaborate de mai multe orașe din România, printre care Cluj-Napoca și Timișoara. Totodată, el a oferit consultanță și pentru elaborarea Planurilor de Mobilitate Urbană Durabilă, pentru cele două orașe, dar și pentru altele din țară.

Tot consilier pe transporturi și mobilitate este și Celestian-Domitian Drăgănescu, iar pe transporturi este Cătălina Titiana Gherlan.

Dumitru Cristinel Badiu, medic primar chirurgie generală, este consilier pe sănătate, alături de Silvia Alexandra Terinte, medic specialist ortopedie, potrivit publicației citate.

Oana Cătălina Poenaru este consilier pe probleme juridice și de urbanism și a lucrat cu Nicușor Dan la Asociația Salvați Bucureștiul. Tot consilier pe probleme juridice este și Alexandru Ciurea, în timp ce Ștefania Simion este consilier pe probleme juridice și de mediu. Avocat de meserie, Simion a reprezentat Asociația Salvați Bucureștiul în instanță, în campania Salvați Roșia Montană.

Pe lista consilierilor se mai numără Tinel Sperantiu Ticu (consilier probleme de achiziții și investiții), Cristian Roșu (consilier call center) şi Andreea Udrea (consilier pe probleme de presă și comunicare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri