Caută
Close this search box.

Primul înalt demnitar din Uniunea Europeană vaccinat cu serul rusesc Sputnik V. Țara sa va importa 680.000 de doze în următoarea perioadă

„Și eu m-am vaccinat azi”, a scris acesta pe contul său. Ministru de Externe a precizat că doar cu ajutorul vaccinării va putea fi învinsă pandemia. Interesant de notat că el a avut coronavirus în luna aprilie a anului trecut, când a stat izolat într-un spital din Bangkok, Thailanda.

Așadar, ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a devenit primul demnitar european care se vaccinează cu serul rusesc Sputnik V. Ungaria se pregătește să primească sute de mii de doze de vaccin Sputnik din Rusia.

Înaltul demnitar s-a lăsat fotografiat în timpul vaccinării cu serul Sputnik V, anunțând totodată că a finalizat detaliile privind livrarea vaccinului, în urma discuțiilor cu Denis Manturov, ministrul rus al Industriei și Comerțului.

Ungaria va primi 680.000 de doze de vaccin Sputnik V în următorele două săptămâni, informează rt.com.

Ungurii sunt invitați să se vaccineze, iar Ungaria a devenit prima țară din UE care a primit vaccinul rusesc în ianuarie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri