Caută
Close this search box.

Prinţul William, după interviul lui Harry şi Meghan: „Nu suntem rasişti!”

prinţul william

Prinţul William a spus că membrii familiei regale nu sunt rasişti, după ce Meghan, soţia fratelui său, Harry, a afirmat că un membru nenumit din familie ar fi întrebat cât de închisă la culoare va fi pielea fiului lor Archie, informează Reuters.

Dezvăluirile au fost făcute într-un interviu exploziv al lui Harry, 36 de ani, şi Meghan, 39 de ani, acordat jurnalistei Oprah Winfrey, care a fost difuzat duminică. Potrivit Reuters, acesta a împins monarhia britanică în cea mai mare criză din anul 1997, de la moartea prinţesei Diana, mama lui William şi a lui Harry.

În timpul unei vizite la o şcoală din estul Londrei, William a afirmat că nu a vorbit cu Harry, de la interviul difuzat în urmă cu patru zile. „Nu am vorbit cu el, dar o voi face”, a declarat William, în vârstă de 38 de ani.

Întrebat de un reporter dacă familia regală este rasistă, William a răspuns: „Nu suntem o familie rasistă”.

În interviul de două ore, Meghan a mai spus că familia regală a ignorat cererea ei de ajutor atunci când a avut gânduri de sinucidere, în timp ce Harry a afirmat că tatăl său, moştenitorul tronului, prinţul Charles, l-a dezamăgit şi că s-a simţit prins în capcană.

Palatul Buckingham transmisese anterior un comunicat, în numele Reginei Elisabeta a II-a, bunica prinţilor, în care se arată că familia este întristată să afle de problemele cu care s-au confruntat cei doi, în ultimii ani.

Comunicatul a precizat că problemele de rasă sunt îngrijorătoare şi că vor fi luate foarte în serios. Palatul a subliniat că este o problemă de familie care trebuie rezolvată în privat.

Interviul a fost urmărit de 12,4 milioane de persoane, în Marea Britanie, şi de 17,1 milioane, în SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri