Caută
Close this search box.

Procurorii contestă decizia judecătorilor de a o elibera pe şoferiţa care a ucis două fete

Procurorii au anunţat că au contestat decizia Judecătoriei Sectorului 2, prin care a fost lăsată în libertate femeia care a accidentat mortal două fete în zona Andronache din Capitală, susţinând că aceasta avea o alcoolemie în momentul producerii accidentului de 0,80 g/l în sânge.

Parchetul a cerut marţi Judecătoriei Sectorului 2 arestarea preventivă a femeii, acuzată de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Un magistrat de drepturi şi libertăţi a respins însă cererea procurorilor, femeia fiind plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„La data de 27.02.2021, în jurul orelor 15.35, a condus autovehiculul marca Mercedes Benz GLA pe str. Fructelor din sectorul 2 al municipiului Bucureşti, dinspre str. Gherghiţei către str. Menţiunii, având în sânge o îmbibaţie peste 0,80 g/l (întrucât conform buletinului de analiză toxicologică a prezentat o alcoolemie de 0,67 g/l la data de 27.02.2021, ora 18,05, şi de 0,44 g/l la data de 27.02.2021, ora 19,05), iar, când a ajuns la intersecţia cu str. Menţiunii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe trotuarul din dreptul imobilului cu nr.176, unde a accidentat mortal două persoane vătămate, în vârstă de 6 şi 20 de ani”, spune Parchetul într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri