Caută
Close this search box.

PSD Iași, dispus să facă o majoritate în Consiliul Local cu partidele de dreapta

psd

PSD Iaşi anunţă că va discuta atât cu PNL, cât şi cu USR-PLUS posibilitatea formării unei majorităţi în Consiliul Local, susținând că „viitorul Iaşiului nu poate fi jucat la ruletă”.

Conducerea PSD Iaşi susţine, duminică, într-un comunicat de presă, că social-democraţii sunt dispuşi să asigure o majoritate în Consiliul Local, alături de oricare dintre cele două formaţiuni politice de dreapta, respectiv PNL şi USR-PLUS.

Mihai Chirica ştie că noi, social-democraţii, am contribuit major la dezvoltarea Iaşului în ultimii 10-15 ani şi avem expertiza necesară să continuăm proiectele deja începute din mandatele anterioare. Îi anunţăm şi pe colegii de la USR-PLUS că suntem dispuşi să votăm în Consiliul Local demiterea fostului social-democrat Gabriel Harabagiu, actual city-manager.
În concluzie, conducerea PSD Iaşi va deschide discuţiile cu PNL şi USR PLUS. Este o invitaţie publică la dialog onest şi constructiv pentru deblocarea acestei situaţii de criză. Municipiul Iaşi trebuie să fie guvernat, iar PSD Iaşi îşi exprimă disponibilitatea de a fi parte a soluţiei”, se arată în comunicatul PSD Iaşi, citat de News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri