Caută
Close this search box.

România9, TVR. Ionuţ Cristache susţine că dosarul Elenei Udrea nu stă în picioare

ionuţ cristache

Ionuț Cristache, realizatorul emisiunii România 9 (difuzată în prime time la TVR 1), i-a avut ca invitați pe Elena Udrea (condamnată la 8 ani de închisoare cu executare) și Răzvan Savaliuc (incitat constant la Antena 3).

Atât Cristache, cât și Savaliuc au pus sub semnul întrebării corectitudinea verdictului dat de Curtea de Apel, în cazul lui Udrea, sugerând sau afirmând clar că este „o răzbunare a sistemului”.

Iată câteva dintre intervențiile realizatorului TVR Ionuț Cristache:

– O să încep cu o întrebare firească, umană, rămâne prezumția de nevinovăție. V-ați întors în România crezând că nu mai sunteți o miză, că nu mai aveți țintă pe spate

– Dacă nu ați fost beneficiara directă a nici măcar un euro, cum de vi se imputa un prejudiciu? Eu nu înțeleg logic, dvs. nici măcar nu sunteți beneficiarul final al acestui trafic de influență.

– Mai e o chestiune de logică pe care eu nu o înțeleg. Între luare și dare de mită trebuie să fie două personaje, unul care dă, unul care ia. Ăia care au dat nu au fost citați în dosarul ăsta?

– Încercăm să vedem dacă se fundamentează niște decizii în instanță și dacă funcționează încă prezumția de nevinovăție în țaaă asta

Invitat apoi în emisiune, Răzvan Savaliuc (Antena 3 și luju.ro) a perpetuat vechile teorii ale conspirației, cu statul paralel, fără că Ionuț Cristache să intervină, realizatorul TVR aprobându-l în mai multe rânduri.

„Oricum ar fi motivarea, construcția juridică a acestui dosar nu stă în picioare de nicio culoare. Mie îmi pare o răzbunare a sistemului împotriva doamnei Udrea, care a deconspirat modul în care funcționează binomul. Doamna Udrea să fie consecvență și să continue să demaște acest sistem care a funcționat”, a declarat Savaliuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri