Caută
Close this search box.

Scene ireale ”la vârf”. Meci nebun pe terenul germanilor!

Spectacol și suspans fără margini pe un teren de fotbal. Borussia Dortmund s-a calificat în sferturile de finală din Champions League după un meci nebun împotriva celor de la Sevilla, în mnașa a doua a optimilor de finală. Partida s-a terminat la egalitate cu scor 2-2, iar marcatorii au fost Haaland şi En Nasyri care au marcat fiecare câte o dublă.

Dortmund – Sevilla 2-2 (Haaland 35′, 54′ – En Nasyri 68′, 90+6′)
Echipele de start:

Dortmund: Hitz – Bauza, Can, Hummels, Schulz – Dahoud, Delaney, Bellingham – Hazard, Haaland, Reus.
Rezerve: Burki, Draljaca, Meunier, Piszcek, Zagadou, Brandt, Tigges, Knauff, Passlack, Raschl, Reinier, Moukoko.
Sevilla: Bono – Navas, Kounde, Diego Carlos, Acuna, Jordan, Fernando, Oscar, Ocampos, En Nesyri, Suso.
Rezerve: Vaclik, Vascas, Torres, Romero, Rekik, Rakitic, Guedlj, Gomez, Alejandro Gomez, Escudero, El Haddadi, de Jong.

Debutul reprizei secunde din Dortmund – Sevilla, scor final 2-2, returul optimii de finală din Liga Campionilor, a oferit un moment incredibil. Protagoniști au fost atacantul Erling Haaland și arbitrul Cuneyt Cakir.

Golul de 2-0 marcat de Haaland în returul optimilor UCL cu Sevilla are în spate o poveste incredibilă. În minutul 48, atacantul norvegian a condus un contraatac și a marcat un gol de toată frumusețea. A pătruns în centru din partea stângă, a combinat cu Thorgan Hazard și a trimis incredibil mingea în plasă din colțul careului mic, strecurând-o pe sub mâna lui Bono.

Arbitrul Cuneyt Cakyr a fost chemat la margine, iar nemții aveau deja emoții că golul ar putea fi anulat pentru un fault în atac. Fernando fusese doborât de Haaland într-un duel umăr la umăr înainte ca norvegianul să trimită balonul în plasă.

VAR a provocat confuzie totală în Dortmund – Sevilla

Ce a urmat a fost cu adevărat incredibil. 3 decizii controversate într-o singură fază:

  • min. 51: Golul lui Haaland este anulat! Dar nu pentru presupusul fault pe care l-ar fi făcut norvegianul;
  • min. 52: Cakyr acordă penalty pentru Dortmund! După ce a urmărit reluările, acesta a observat că Haaland fusese faultat de Kounde la o fază anterioară. Haaland a executat lovitura de pedeapsă, însă Bono a intervenit în două rânduri;
  • min. 54: VAR dictează repetarea penalty-ului! Arbitrul turc oprește un atac al Sevillei și se întoarce în careul spaniolilor pentru repetarea loviturii de pedeapsă. Motivul? Bono nu a stat pe linia porții în momentul în care Haaland a tras la poartă. Norvegianul a executat identic și a doua oară, portarul a ghicit din nou colțul, dar n-a mai putut interveni.

Haaland i-a enervat pe spanioli

Imediat după golul din penalty, Haaland a sărbătorit într-un mod expansiv, în fața portarului, și a provocat o încăierare generală. S-a ales cu un galben din partea arbitrului pentru gestul său nesportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri