Caută
Close this search box.

Siegfried Muresan: „Marcel Ciolacu a devenit un pericol public pentru sănătatea românilor”

siegfried muresan

Europarlamentarul Siegfried Mureșan consideră că șeful PSD, Marcel Ciolacu, a devenit un „pericol public pentru sănătatea românilor”, după ce i-a instigat pe români să nu respecte regulile sanitare.

„Politicienii care instigă la nerespectarea regulilor sunt un pericol public. Prin această declarație, Marcel Ciolacu a devenit un pericol public pentru sănătatea românilor. Prin instigarea la nerespectarea regulilor, Ciolacu contribuie la prelungirea pandemiei și la răspândirea virusului.

În criză, este nevoie de politicieni care să fie de partea oamenilor și să-i protejeze, nu de politicieni care să îi pună în pericol. Este nevoie de politicieni care să depună toate eforturile pentru combaterea crizei și revenirea la normalitate. Marcel Ciolacu este exact opusul”, a scris Siegfried Mureșan, pe Facebook.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a ținut să anunțe că în noaptea de Înviere va merge la biserică. Ciolacu este printre primii parlamentari care s-au vaccinat.

″În noaptea de Înviere merg la biserică, indiferent de situație. Anunț public, oficial. În noaptea de Înviere voi fi la biserică. Acolo mă duc de când eram copil…”, a declarat liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri