Caută
Close this search box.

Şofer băut, mort în secţia de poliţie, după ce fusese implicat într-un accident cu patru maşini

Un şofer de 67 de ani, care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost implicat într-un accident cu patru autoturisme produs pe DN 1B, a decedat în sediul secţiei de poliţie înainte de a fi audiat, a anunţat, vineri seară, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc, joi, pe DN 1B, în comuna Valea Călugărească, în urma testării stabilindu-se că bărbatul avea o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, şoferul de 67 de ani a fost transportat la spital, fiind externat în aceeaşi zi.

„La data de 4 martie a.c., în jurul orei 19.00, după externarea din unitatea medicală, bărbatul de 67 de ani a fost condus la sediul Poliţiei pentru audiere, împreună cu ceilalţi conducători auto implicaţi în accidentul petrecut pe DN 1B în cursul zilei.

În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21.00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical. Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat”, informează IJP.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri