Caută
Close this search box.

Surpriză la Rahova. ”Nu uit mizeria asta”! ”Nu faci pușcărie ca în timpul lui Stalin”

Cum bine se știe, fostul lider PSD și președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se află încă în spatele gratiilor. Faptul că nu ar fi beneficiat de permisii din închisoare nu a trecut însă neobservat. Dimpotrivă, această informație a stârnit o furie de nedescris.

Liviu Dragnea a rămas mut de uimire și surpriză la Rahova. Fostul mare lider al PSD a primit un ajutor neașteptat. Cel care s-a înfuriat maxim când a auzit prin ce trece, a fost chiar Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a trecut de partea lui Liviu Dragnea. Becali a făcut o criză de nervi în contextul în care fostul lider al PSD, nu ar fi primit permisii din închisoare.

„De ce nu-i dați drumul lui Dragnea acasă? E stat criminal! Întrebați-l cât a putut să meargă acasă. Dragnea trebuie să vină acasă. Ce pericol e Dragnea?

Conform legii, Dragnea trebuie să meargă acasă.

La pușcărie trebuie să mergi să te educi

La pușcărie trebuie să mergi să te educi, nu să faci pușcărie ca în timpul lui Stalin! Mi-a zis Cristi Borcea că și acum mai are coșmaruri din pușcărie. Eu, abia după un an am avut o zi liberă acasă.

Trebuie să ai 30 de zile în regim deschis pe an. Nu uit mizeria asta”, a spus Becali la Pro X.În context, este de menționat că și Gigi Becali a petrecut un. timp în spatele gratiilor. În. acest moment, Dragnea se află la Rahova. El are de ispășit trei ani şi şase luni de închisoare. Fostul lider PSD a intrat în spatele gratiilor în mai 2019. Atunci, el a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Dragnea, aspru sancționat

Din dorința de a scăpa cât mai repede de pușcărie, Dragnea a lucrat și în atelierul închisorii. După ce a oferit un interviu fostei sale consiliere, situația s-a schimbat total. Conducerea penitenciarului a explicat că nu a aprobat interviul. În aceste condiții,  dreptul la muncă a lui Dragnea a fost revocat. El a mai putut ieși din celulă doar o oră pe zi. În consecinţă, Dragnea a acţionat în instanţă penitenciarul, a câştigat, însă tot nu s-a întors la muncă.

Prin intermediul avocaţilor, Dragnea a cerut eliberarea condiţionată în mai multe rânduri. De fiecare dată, cererea sa a fost respinsă.

5 răspunsuri

  1. Domnilor eliberati-l pe Dragnea,ca doar nu a omorit pe nimeni.Pe criminali ii lasati liberi iar pe omul asta Dragnea,nu-i acordati nici o zi libera sa-si vada familia.RUSINE,RUSINE,RUSINE.
    Diaspora cere ELIBERAREA LUI DRAGNEA.

  2. Să ne spună procurorii, judecătorii și conducerea penitenciarului dacă ROMÂNIA ESTE STAT DE DREPT !
    Nenorociților!

  3. De fapt Romania este numele pe care tara aceasta l a avut! Acum se poate numi Africa colonizata de Ungaria, Austria si Germania. Intelectualii romanii s au vandut regimului vanzator de tara. Romanii au luptat contra hitleristilor si a hortistilor si astazi chiar ei ne conduc. Rusine justitiei care lipseste cu desavarsire si mediei care in loc sa apere tara si poporul roman s au vandut cu totul guvernului strain care ne conduce. Rusine poporului roman pentruca doarme linistit . Un popor lipsit de demnitate si prost. Un popor de manelisti si penali, asta a mai ramas in tara asta nefericita!

  4. Nu vor sa îl elibereze intenționat și cel care nu vrea este idiotul de Iohanis pentru că se simte copleșit de personalitatea d-lui Dragnea, făcătură ordinara a dosarului a fost că să poată să îl.inchida la comanda marilor stăpâni din UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri