Caută
Close this search box.

Teatru online. 6.000 de spectatori au plătit să îi vadă pe Marius Manole şi Oana Pellea, într-o piesă a Teatrului Bulandra

marius manole

„Oscar și Tanti Roz”, piesa de teatru jucată la Teatrul „Bulandra”, pentru publicul online, a înregistrat o performanță cu totul specială, din punctul de vedere al vânzărilor de bilete la un astfel de spectacol.

6.000 de oameni, dintre care 80% din Diaspora, au cumpărat bilete pe Internet, să vadă din fața fotoliului de acasă un spectacol tulburător: povestea unui copil nedreptățit de soartă, care stă de vorbă cu Dumnezeu.

O piesă despre boală, moarte, copii, atitudinea în fața morții, pusă în scenă de unii dintre cei mai talentați artiști români: Marius Manole, Oana Pellea, Cristina Cassian, Antoaneta Cojocaru.

Protagonistul spectacolului, actorul Marius Manole, a răspuns câtorva întrebări puse de Ziare.com, despre succesul acesta.

Ziare.com: Marius Manole, felicitări pentru interpretarea de excepție și pentru performanță de a aduce 6.000 de oameni la un spectacol teatral live. Ce sentimente ai trăit pe scenă?

Marius Manole: Nimeni nu a crezut că vom avea un așa succes. Am depășit vechea performanță, care era de 4.000 de spectatori online, dar aici cred că a contribuit și campania noastră de promovare, dusă până în ultimul moment, a mea și a Oanei Pellea, pe care am făcut-o după cum ne-a dus capul, spontan, fără să apelăm la o firmă de PR. vă dați seama, Sala Bulandra are între 250 și 300 de locuri. Noi am umplut aseară 20 de săli, ceea ce e fantastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri