Caută
Close this search box.

Tragedie în România pe pârtia de schi. Un politician a murit după un stop cardio-respirator

Săptămâna începe cu o tragedie petrecută pe pârtia de schi, chiar în România. Un cunoscut politician a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator.

E vorba de Kalman Denes, în vârstă de 70 de ani, aflat în poziția de consilier local al UDMR la Miercurea Ciuc. El a încetat din viață luni după o sesiune de schiat în Harghita.

Potrivit datelor oficialităților locale, acestuia i s-a făcut rău când a ajuns la baza pârtiei și, în ciuda eforturilor medicale, nu a mai putut fi resuscitat.

Consilierul local Kalman Denes, o personalitate cu mulți ani de experiență în administrația locală din Harghita, a decedat pe pârtia din județ în urma unui stop cardio-respirator. Conform informațiilor furnizate de ISU Harghita, bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență.

Luni după-amiază, primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a anunțat că bărbatului i s-a făcut rău după ce a terminat de schiat şi a murit pe marginea pârtiei, nemaiputând fi resuscitat.

Politicianul UDMR era decanul de vârstă al consilierilor locali şi în luna octombrie 2020 a condus şedinţa de învestire a primarului Korodi Attila şi a Consiliului Local Miercurea Ciuc, anunță Agerpres.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri