Caută
Close this search box.

Tricolorii lui Mutu părăsesc cu fruntea sus Campionatului European Under-21

Selecţionata de tineret a României a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal Under-21, după ce a terminat la egalitate cu echipa Germaniei, 0-0, marţi seara, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, în ultimul său meci din Grupa A.

România a părăsit cu fruntea sus competiţia, neînvinsă dintr-o grupă cu Germania (0-0), vicecampioana europeană, Olanda (1-1) şi Ungaria (2-1).

Cu jumătate de echipă schimbată faţă de meciul precedent (cinci jucători noi), România a început excelent şi a trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului în primele cinci minute, potrivit Agerpres.

Germania a preluat apoi controlul jocului şi ocaziile au apărut una după alta la poarta lui Andrei Vlad, imbatabil în acest meci.

În repriza secundă, Germania nu a mai riscat atât, la adăpostul rezultatului favorabil, iar România, deşi a fost mai ofensivă, nu a reuşit să creeze pericol real pentru poarta lui Dahmen.

Ciobanu a avut o mare oportunitate (65), dar a executat slab o lovitură liberă de la 17 metri.

Germania a avut şi un penalty, acordat în urma unui henţ comis de Oaidă, dar Nmecha a ratat, şutând în bară. Nmecha marcase în ultimele şapte meciuri consecutive ale Germaniei.

Olanda a surclasat Ungaria cu 6-1 în celălalt meci şi s-a calificat în sferturi, alături de Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri