Caută
Close this search box.

Trump urmează să decidă dacă să candideze din nou la preşedinţie în 2024 după alegerile de la jumătate de mandat din 2022

Donald Trump

Fostul preşedinte american Donald Trump urmează să decidă dacă să candideze din nou la fotoliul de la Casa Albă după alegerile de la jumătate de mandat („midterms”) în Congres, prevăzute în noiembrie 2022, relatează Reuters.

Donald Trump a anunţat că vrea să-i ajute pe republicani să reia controlul în cele două Camere ale Congrsului, în alegerile de anul viitor, considerat deja un scrutin cu valoare de refrendum anticipat al mandatului democratului Joe Biden, aflat în funcţie de la 20 ianuarie.

”Avem şanse foarte, foarte bune să recucerim Camera (Reprezentanţilor)”, a declarat el marţi, într-un interviu acordat postului Fox News.

”Există o şansă bună să recucerim Senatul şi, sincer, vom lua o decizie după asta”, a anunţat fostul locatar al Casei Albe.

Susţinătorii săi par în continuare dispuşi să-l susţină, în cazul în care ar candida în alegerile prezidenţiale din noiembrie 2024, apreciază el.

”După toate sondajele, ei vor ca eu să candidez din nou, dar vom vedea”, a declarat Trump.

Fostul preşedinte le-a recomandat tuturor americanilor să se vaccineze împotriva covid-19, în contextul în care sondaje arată că o majoritate a alegătorilor republicani şi susţinători ai lui Trump sunt reticenţi faţă de ideea de a se vaccina împotriva noului coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri