Caută
Close this search box.

Tudor Chirilă nu susţine protestele, dar e frustrat de Iohannis şi Cîţu

tudor chirilă

Tudor Chirilă a vorbit pe contul său de Facebookul despre protestele din aceste zile, împotriva măsurilor luate de autorități pentru stoparea pandemiei, susținând că ar ieși în stradă ca artist, pentru a fi compensat pentru faptul că i s-a interzis să muncească, dar nu pentru a provoca anarhie și a contesta masca și măsurile antiCovid luate de autorități.

”Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără nici un fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există, dar nu m-aș duce niciodată în stradă ca să strig jos masca sau măsurile”, spune artistul.

Chirilă spune că sectorul cultural va ajunge să protesteze în stradă, dar cu distanțare.

”Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități. Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înțeleg ce a rezolvat violența din Piața Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă!”, spune Chirilă.

Acesta a mai atacat și faptul că Bisericile au rămas deschise în toată această perioadă spunând că politicienilor le e frică de biserică și de asta tac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri