Caută
Close this search box.

Un Airbus cu 127 de pasageri la bord s-a prăbușit! Imagini incredibile (Video)

Accident aviatic cu 127 de pasageri la bord! O aeronavă model Airbus A320, aparținând companiei Viva Aerobus și având cod de înregistrare VIV4343, a suferit o defecțiune a trenului de aterizare, chiar pe aeropost.

Incidentul s-a petrecut la orele 13.40, pe coasta Pacificului. Puerto Vallarta este una dintre cele mai râvnite stațiuni din Mexic, care anual atrage zeci de mii de turiști.

Accident aviatic în Puerto Vallarta, cu 127 de pasageri la bord! Din fericire, nicio persoană NU A FOST rănită
Zborul VIV4343 urma să plece din Puerto Vallarta cu destinația Monterrey, tot în Mexic, statul Nuevo Leon. Accidentul aviatic s-a întâmplat chiar înainte de decolare. Avionului Airbus A320 i s-a rupt jamba de față a trenului de aterizare pe când efectua virajul pentru intrarea și alinierea pe pista 22 a aeroportului. În acel moment, protocoalele corespunzătoare au fost activate, iar autoritățile aeronautice și agențiile aeroportuare au intervenit de urgență. Toți cei 127 de pasageri și echipajul de la bord au fost evacuați în siguranță.

Totuși, chiar dacă nu s-au înregistrat persoane rănite, șocul a fost foarte puternic. Și l-au resimțit în special piloții si însoțitorii de bord, aflați în partea din față a avionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri