Caută
Close this search box.

Un bărbat de 47 de ani a murit carbonizat în propria locuinţă

Un bărbat de 47 de ani a murit carbonizat, vineri după-amiază, într-un incendiu izbucnit în propria locuinţă din oraşul Amara, din cauza unui cablu electric defect, potrivit ISU Ialomiţa.

„Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării. În sprijinul salvatorilor au fost alertaţi şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent în interiorul unei camere şi la acoperiş. Întrucât existau informaţii că în interior se afla o persoană care nu a reuşit să iasă din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere.

Din nefericire, pompierii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, carbonizat”, se arată într-un comunicat al ISU Ialomiţa.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, mama persoanei decedate, în vârstă de 71 de ani, ulterior aceasta fiind preluată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Au ars în totalitate bunurile materiale din camera unde s-a declanşat incendiul, tavanele confecţionate din lemn din alte două camere şi aproximativ 30 de metri pătraţi din acoperişul locuinţei, potrivit Agerpres.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit la un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri