Caută
Close this search box.

Un bărbat de 70 de ani spune despre fetiţa pe care a răpit-o că o consideră „o paraşută”

răpită

Un bărbat de 70 de ani, din Bârlad, a răpit o fetiță de 10 ani din fața unui magazin, ziua, în timp ce mama ei făcea cumpărături. La audieri, individul a declarat inițial că a vrut să o salveze de niște presupuși răpitori, afirmând ulterior că a crezut că este prostituată.

Ioan Cărăuș a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru lipsire de libertate, și a fost obligat de judecători să îi achite victimei daune morale de 30.000 de lei. Ulterior, bărbatul a contestat decizia, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Iași. Apelul a fost respins, iar magistrații ieșeni l-au condamnat pe Ioan Cărăuș prin sentință definitivă.

Fetița de 10 ani a mers cu mama ei, la Grădina Publică a municipiului Bârlad, în 22 august 2020, în jurul orei 18:00. Au fost la un magazin alimentar din zonă, iar copilul și-a așteptat mama afară. Bărbatul a abordat-o când a ieșit din magazin, întrebând-o dacă este cerșetoare și ce vârstă are.

Cu toate că i-a spus că are 10 ani, bărbatul i-a cerut să îl însoțească la cabana lui. Deși a refuzat, Ioan Cărăuș a prins-o de mână și a târât-o după el. Potrivit anchetatorilor, minora nu ar fi țipat sau cerut ajutorul, deoarece i-a fost frică de bărbat, să nu scoată o armă, acesta spunându-i că a fost polițist.

Totul s-a terminat când fetița l-a văzut pe unchiul ei fugind spre el. Inițial, agresorul a spus că a vrut să o salveze de niște răpitori, dar apoi a spus că a crezut că este prostituată, spune BZI.

„La cabana mea, de-a lungul timpului, au fost mai multe fete cu diferite vârste, cuprinse între 18 și 22 de ani. Cu acele fete mă întâlneam des, veneau la mine și le făceam cafele. Am întreținut relații sexuale la cabană cu fete pe care le chem doar eu, la cererea mea. Eu pe fata asta o consider o parașută, care a fost băgată la înaintare, de niște pești!”, a susținut Ioan Cărăuș, în fața oamenilor legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri