Caută
Close this search box.

Un bărbat din Argeș a murit a doua zi după vaccinare. Precizările autorităților în acest caz

Reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) au transmis cum s-au desfășurat lucrurile, din momentul imunizării, până în momentul confirmării decesului.

În acest caz, DSP Argeș a sesizat autoritățile competente în vederea efectuării procedurilor specifice pentru stabilirea cauzelor decesului. Din spusele medicului de familie al victimei, persoana se afla în evidență cu dislipidemie și valori tensionale crescute.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din județul Argeș a murit la o zi după vaccinare. În legătură cu acest caz, autoritățile au venit joi, 4 martie, cu o primă reacție oficială.

Autoritățile, precizări legate de cazul bărbatului din Argeș care a murit la o zi după vaccinare

Bărbatul din Argeș s-a prezentat 2 martie, conform programării în platforma electronică, pentru administrarea primei doze de vaccin produs de Pfizer/BioNTech, într-un centru de vaccinare din Mioveni.

Ajuns la unitatea medicală, cetățeanul a parcurs toate etapele în vigoare care precedă procesul de imunizare. În urma efectuării triajului medical și a examenului clinic de specialitate de către personalul vaccinator, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate și s-a trecut la administrarea serului.

După această etapă, conform procedurii, bărbatul a rămas în spațiul de supraveghere postvaccinală, fără a prezenta simptomatologie, iar apoi a părăsit centrul de vaccinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri