Caută
Close this search box.

Un bărbat s-a luat la bătaie cu jandarmii şi a fost reţinut de aceştia

Un prim incident s-a produs la protestele anti-restricții de la Piața Universității. Un bărbat care nu purta mască a fost ridicat de jandarmi. Intervenția forțelor de ordine nu a fost însă fără scandal.

Bărbatul a fost recalcitrant și s-a opus legitimării, după care jandarmii au vrut să-l încătușeze, moment în care acesta a început să se bată cu forțele de ordine. În final, jandarmii l-au târât până la duba Jandarmeriei pentru a-l duce la secția de poliție.

În Piața Universității, la jumătate de oră de la începerea protestelor anti-restricții, se aflau 30-40 de persoane, potrivit Realitatea. Bărbatul reținut de jandarmi se afla într-un grup de câteva persoane când a fost avertizat de jandarmi să-și pună masca.

La doar câteva secunde de la cererea jandarmilor, a început conflictul. Deși în primele minute a avut loc o discuție pentru legitimare, bărbatul a refuzat să arate un act de identitate și s-a opus și ulterior să fie dus la secția de poliție și legitimat.

Bărbatul a început să adreseze injurii, la fel și celelalte persoane din grupul din care făcea parte, au început să aibă un limbaj licențios la adresa jandarmilor. Scene șocante au avut loc în momentul încătușării, pentru că bărbatul s-a opus, astfel că s-a folosit forța pentru urcarea în dubă, acesta fiind, practic, târât pe jos.

Astăzi, au fost anunțate mai multe proteste. În Piața Universității se adună simpatizanții AUR, iar în jurul orei 17.45 a ajuns și liderul formațiunii George Simion. Și la Piața Victoriei are loc un alt protest anti-restricții, organizat de partidul Neamul Românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri