Caută
Close this search box.

Un nemţean a violat o bătrână de 75 de ani imobilizată la pat

Un bărbat în vârstă de 45 ani din Neamț a fost reținut de polițiști, fiind acuzat că a tâlhărit și violat o bătrână de 75 ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Georgiana Moșu, a declarat că faptele s-au produs în noaptea de 6 spre 7 martie, în casa victimei.

„Din cercetările efectuate, a reieșit că, în noaptea de 6 spre 7 martie 2021, un bărbat de 45 de ani, ar fi pătruns în locuința unei femei 75 de ani, din Zăneşti, imobilizată la pat, pe care a constrâns-o să-i înmâneze 7 lei.

În baza aceleiași rezoluții infracționale, profitând de imposibilitatea femeii de a se apăra și, prin constrângere, ar fi dezbrăcat-o și ar fi întreținut, împotriva voinței sale, un raport sexual cu aceasta, după care a părăsit incinta imobilului.

Pe numele persoanei bănuite de comiterea faptei a fost emis un mandat de aducere, bărbatul fiind depistat pe un teren agricol din localitatea Zăneşti. În momentul în care a fost somat verbal să se oprească, acesta ar fi început să fugă, fiind prins de polițiști, care au procedat la imobilizarea și implicit la conducerea acestuia la sediul poliției”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore, fiind acuzat de tâlhărie calificată și viol. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri