Caută
Close this search box.

VIDEO Cîțu îi trasează sarcini lui Vlad Voiculescu: Raport cu măsurile pentru valul 3 al pandemiei și conferinte de presă

cîţu

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, la Palatul Victoria, că a cerut Ministerului Sănătății, Vlad Voiculescu, ca săptămâna viitoare să prezinte un raport cu măsurile luate, începând din decembrie, pentru pregătirea valului al treilea al pandemiei, precum și organizarea de conferinte de presă periodice.

„Am cerut Ministerului Sănătății ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport cu acțiunile luate începând din decembrie pentru pregătirea valului 3 al pandemiei”, a anunțat premierul la finalul ședinței de guvern, precizând că a cerut o situație și Comitetului de coordonare a vaccinării.

Cîțu a mai spus că „ar fi important” ca Ministerul Sănătății să aibă săptămânal conferințe de presă în care să fie prezentate evoluția pandemiei, așa cum CNCAV organizează astfel de conferințe în fiecare zi de marți. „Sper ca de săptămâna viitoare să fie conferințe de presă și la Ministerul Sănătății”, a adăugat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri