Caută
Close this search box.

VIDEO. Criminalul care a îngrozit țara a amenințat încă din 2018

Bărbatul de 68 de ani care a sechestrat doi muncitori în fostul apartament, pe care ulterior i-a înjunghiat se numește Gheorghe Moroșan (foto).

Criminalul din Onești a amenințat încă din 2018, dar nimeni nu a reacționat, relatează Ziarul de Bacău

În 2018, Gheorghe Moroșan a publicat o înregistrare video, în care anunță că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului, dacă nu i se satisfac câteva doleanțe.

Acesta l-a acuzat pe executorul judecătoresc pentru că l-ar fi evacuat cu jandarmii fără să arate un document care să-i dea acest drept. Unul dintre jandarmi i-ar fi pus pistolul la cap fiicei lui, ca să o grăbească să iasă din casă.

În momentul evacuării, Moroșan era plecat în străinătate, iar la revenirea în țară, nu a reușit să recupereze nimic din apartament. A făcut o încercare oficială, dar executorul ar fi pretins că sigiliul pus pe apartament fusese distrus.

A făcut mai multe plângeri penale, dar nu ar fi fost niciodată chemat și întrebat. A reclamat și conducerea poliției din Onești, tot fără rezultat, mai scrie publicația locală.

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește situația, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a amenințat Moroșan.

Acum, la trei ani de atunci, timp în care nimeni nu a luat în seamă amenințările, el s-a răzbunat pe cei doi electricieni, unul de 36 de ani, altul de 52 de ani, trimiși de noul proprietar al apartamentului din Onești. Criminalul nu a folosit o armă de foc, i-a ucis pe amândoi cu o sabie și un cuțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri