Caută
Close this search box.

VIDEO Cutremur în timpul meciului de tenis Zverev – Koepfer, la Acapulco

cutremur

Tenismenul german Alexander Zverev (locul 7 ATP) și conationalul său Dominic Koepfer au fost protagoniștii unui episod nemaîntalnit, în timpul semifinalei ATP pe care au disputat-o la Acapulco, în Mexic.

În timpul partidei, câștigate de Zverev cu 6-4, 7-6, un schimb de mingi dintre cei doi jucători a fost afectat de o pronunțată mișcare telurică, un cutremur de magnitudine destul de mare (5,7 grade pe scara Richter) care a afectat respectiva zonă din America Centrală.

Din imagini, se poate vedea cum camera de filmare începe să se miște, lucru care nu i-a împiedicat însă pe Zverev și Koepfer, concentraţi asupra jocului, să-şi încheie punctul. Cei doi și-au dat însă seama că s-a întâmplat ceva ciudat, oprindu-se puțin din joc între mingi şi discutând între ei şi arbitrul de scaun, perioadă în care oamenii prezenți în tribune au înțeles și ei că a fost vorba despre un seism.

„Luminile arenei au început să se agite și spectatorii s-au speriat mai mult decât noi”, a declarat Zverev, la finalul întâlnirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri