Caută
Close this search box.

VIDEO Dr. Vasile Bodnar, la MagnaNews LIVE: Terapia cu Regenerol

Medicul Vasile Bodnar, invitat la MagnaNews Live, a vorbit despre avantajele terapiei cu Regenerol – medicament sută la sută românesc, inventat de invitatul jurnalistei Rodica Sărmaș Furnea.

În cadrul emisunii, Vasile Bodnar, medic primar în obstetrică și ginecologie, a detaliat avantajele terapiilor cu Regenerol, disponibile în Centrul de Sănătate de la Săpânța.

Bolile tratate la noi sunt variate și iar succesul terapiei este evident. Astfel, am avut rezultate foarte bune în următoarele afecțiuni: sterilitate, regenerare coloana vertebrale (spondiloza, hernie de disc, discopatie, polineuropatie, osteofite, artroze cervicale, algii de nerv arnold) artroze(disartroze, coxartroza, Gonartroza, artroza tibio_tarsiana, pinteni) varice, hemoroizi, surditate, hipoacuzie, Tinitus, nerv optic, sinusite maxilare și frontale cronice, zona zoster și Psoriazis, boli inflamatorii pelviene(dureri pelviene de cauza necunoscute cronice), acnee juvenila, regenerare facială”, a declarat dr. Vasile Bodnar.

Telefon de contact: 0754 023 023.

Doctorul Bodnar a explicat principiul regenerării din terapiile sale.

Pielea este principala barieră de apărare împotriva deshidratării, infecțiilor sau temperaturilor extreme.

Având în vedere aceste aspecte, toți suntem datori să avem grijă de pielea noastră și să o ajutăm permanent prin intermediul unei alimentații corespunzătoare, odihnă și, bineînțeles, produse adecvate, naturale și certificate”, a afirmat Vasile Bodnar.

O astfel de cremă care conține o multidudine de principii active este REGENEROL, care se găsește în 4 variante: cosmetic, gingival, intim și reumatic.

Regenerolul este esența pentru creșterea calității vieții. Oamenii din Maramureș sunt puternici și veseli de mii de ani- Domnitorii din neamul Bogdaneștilor, familie din care făcea parte și Ștefan Cel Mare și ceilalți domnitori ai Moldovei, foloseau aceste plante care le ofereau înțelepciune, lumină, forță de decizie și acțiune, iubire față de bine și de neam, erau străluciți în toate”, spune medicul Vasile Bodnar pe pagina oficială a produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri