Caută
Close this search box.

VIDEO Primarul PSD Daniel Băluţă (Sector 4) este păzit de nişte inşi solizi, cu aparenţă interlopă

daniel băluţă

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a venit însoțit de patru bodyguarzi, la tribunal, pentru a depune mărturie în procesul lui Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5. Băluţăt este și vicepreședinte PSD.

Băluță a fost așteptat la ieșirea de la Curtea de Apel de protestatarul Marian Moroșanu „Ceaușescu”. Băluță avea în jurul lui nu mai puțîn de patru bodyguarzi, fapt sesizat imediat de protestatar.

Băluță a refuzat să răspundă la întrebările lui Moroșanu legate de Marian Goleac, fost șef al ADP Sector 4, care are dosar la DNA, pentru fapte de corupție. Presa a scris deseori despre legăturile lui Goleac cu Clanul Sportivilor.

Cei patru bodyguarzi și-au luat tălpășița imediat după ce Băluță a plecat cu mașîna. Protestatarul i-a catalogat drept interlopi pe aceștia, însă ei nu au ripostat și au plecat în viteză. Nici un alt primar din Capitală nu mai iese în public însoțit de bodyguarzi (bodyguarzi, nu civili cu aparenţă de interlopi), nici măcar primarul generalal Capitalei, Nicușor Dan.

Foștii primari PSD Gabriela Firea și Daniel Tudorache erau și ei însoțiți de bodyguarzi. Firea a avut lângă ea cel puțîn zece bodyguarzi, în momentul în care a votat la alegerile locale și parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri