Caută
Close this search box.

Un bărbat care a plecat la muncă în Germania, a aflat că e mort la întoarcerea în ţară

Un bărbat din Republica Moldova, plecat la muncă în Germania a aflat că autoritățile l-au declarat mort în urmă cu ceva timp.

Ghenadie Furman, din Baurci-Moldoveni, a plecat la muncă în Germania, în 2018, iar de curând s-a întors acasă. Însă, bărbatul a avut mari probleme încă de la graniţă, după ce i s-a spus că toate documentele sale au fost anulate.

Conform TV 8, Ghenadie Furman a mers la fiica lui pentru a se odihni o zi, iar apoi a luat cu asalt autorităţile locale pentru a afla de ce i-au fost anulate documentele. Nu mică i-a fost surprindere când a aflat că autorităţile locale l-au declarat mort.

În toamna anului trecut, autorităţile locale au descoperit un cadavru şi s-a presupus că este trupul neînsufleţit al lui Ghenadie Furman. În momentul în care a mers să identifice cadavrul, fiul său a precizat că nu este vorba de tatăl său. Totuşi, anchetatorii au mers mai departe în demersul lor şi l-au declarat mort pe Ghenadie Furman, efectuându-i şi înmormântarea şi anulându-i documentele.

Acum acesta trebuie să aştepte o lungă perioadă de timp pentru a i se reabilita documentele. Bărbatul a oferit detalii uluitoare despre situaţia sa: „Și vin aici și o zi m-am odihnit la fiică-mea și a doua zi mă duc la Poliție să văd situația. Ei îmi arată, ei mă rog, iată așa, vă rog domnule Furman ne iertați, iată așa și așa, dar noi te-am îngropat! Asta-i realitatea. Păi ce, am scris și la Procuratură să se clarifice și zice că așteptați, așteptați, aveți răbdare, că trebuie să fie judecată și în baza la judecată o să vă înviem”.

Fiica lui Ghenadie Furman confirmă situaţia debusolantă prin care trece tatăl ei, în timp ce Elena Enachei, primarul localităţii Baurci-Moldoveni, a precizat că a fost vorba de o confuzie încă din momentul în care poliţiştii au descoperit acel cadavru. Ulterior, autorităţile au întocmit actul de deces în baza unor materiale ale Poliţiei, potrivit observatornews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri