Caută
Close this search box.

VIDEO Valeriu Gheorghiţă: Organizatorii Festivalului „George Enescu” au tot sprijinul pentru organizarea evenimentului

valeriu Gheorghiţă

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiţă, a afirmat că Festivalul Enescu va beneficia de tot ajutorul de care va avea nevoie pentru a se desfăşura în condiţii de maximă siguranţă, atât pentru invitaţi, cât şi pentru spectatori.

„În ceea ce priveşte organizarea efectivă a Festivalului Enescu, vă asigur şi asigur organizatorii de toată deschiderea noastră şi de toată deschiderea mea în calitate de preşedinte al acestui comitet, tocmai pentru a face posibil, în condiţii de maximă siguranţă, organizarea acestui festival în care să poată să participe, bineînţeles, un număr important de persoane invitate şi, de asemenea, artiştii cei mai de renume de la nivel naţional şi de la nivel internaţional. Cu tot ceea ce consideraţi că putem să sprijinim derularea şi organizarea activităţilor pentru buna desfăşurare a Festivalului George Enescu, vă rog să nu ezitaţi să ne contactaţi şi cu tot ce putem noi vom sprijini acest demers”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, în cadrul conferinţei online de lansare a Festivalului Internaţional „George Enescu” 2021.


El a afirmat că pentru ediţia din acest an a festivalului există „o soluţie medicală corectă, eficientă şi sigură” prin care se poate reveni la „normalitate”.

„Avem nevoie de a ne întoarce la aceste evenimente centrale pentru viaţa fiecăruia dintre noi şi, după cum cred că pentru toţi muzica reprezintă un eveniment important în viaţa tuturor, din nefericire această pandemie a limitat foarte multe activităţi culturale la care noi obişnuiam să participăm, iată că de această dată avem o soluţie, o soluţie medicală, corectă, eficientă şi sigură prin care noi putem reveni la normalitate şi această soluţie este legată de vaccinare”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

Coordonatorul Campaniei naţionale de vaccinare a amintit că în România sunt peste 1,2 milioane de persoane vaccinate, mai mult de jumătate dintre aceştia primind şi cea de-a doua doză a vaccinului.

„Aş vrea să vă spun că la acest moment avem peste 1,2 milioane de persoane vaccinate în România, mai mult de jumătate sunt vaccinate deja cu cele două doze, practic avem o protecţie completă, din acest punct de vedere am mai anunţat şi cu alte ocazii faptul că ne dorim să începem cât mai curând etapa a treia de vaccinare tocmai pentru a accelera tot acest proces, aşa încât într-un timp cât mai scurt să avem un număr şi un procent mare din populaţie, atât populaţia vulnerabilă cât şi populaţia generală, protejată prin vaccinare”, a mai spus col. dr. Valeriu Gheorghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri