Caută
Close this search box.

VIDEO Zeci de jandarmi braşoveni, din Gruparea Burebista, au dat o petrecere

burebista

O petrecere care la care au participat mai mulți jandarmi brașoveni, care nu ar fi respectat normele de protecție individuală împotriva răspândirii COVID-19, face obiectul verificărilor unei comisii special constituite la nivelul instituției, pentru a se stabili eventualii vinovați și sancționarea acestora.

Petrecerea în cauză a avut loc pe 28 februarie, cu prilejul pensionării șefului unei subunități mobile, și a fost obiectul mai multor imagini care au circulat în spațiul public. Din aceste imagini, reiese că foștii subalterni ai cadrului militar ce a trecut în rezervă l-au așteptat în fața unității cu șampanie și confetti și au pus muzică la boxele din autospeciale.

Conducerea Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov a transmis că, fiind vorba despre o posibilă încălcare, de către cadre militare, conform normelor legale în vigoare, s-a constituit o comisie care va trebui să stabilească eventualele sancțiuni.

„În seară zilei de 28 februarie, în jurul orei 23:00, la ieșirea din misiune, efective din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii în rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă în calitate de militar, fapt materializat prin aclamatii și urări.

În ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifestă fără respectarea măsurilor de protecție individuală, la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifică acest fapt și pentru a se lua măsurile legale care se impun.

Imaginile apărute au contribuit la finalizarea într-un timp scurt a cercetărilor și luarea măsurilor care se impun”, a transmis purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, Mihai Preda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri