Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu o pune la punct pe Violeta Alexandru: Ne furăm singuri căciula mințindu-ne frumos

vlad voiculescu

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a comentat la o postare pe facebook a Violetei Alexandru (PNL), afirmând că ”pana sa vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr”.

Draga Violeta, avem nevoie sa construim incredere si vom reusi doar daca spunem mereu adevarul. Felul “inovativ” in care a fost calculata incidenta inainte de alegeri mi-a ridicat cateva semne de intrebare:
1) din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicaieri in Europa nu s-a mai procedat asa;
2) din calculul incidentei la 14 zile au fost “pierdute” vreo doua zile.
Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere si mai mult decat atat”, scrie Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății mai spune că ”ne furăm singuri căciula, mințindu-ne frumos”.

Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere si mai mult decat atat.
Pana sa vorbim despre cum comunicam, ceea ce comunicam ar trebui sa fie cat mai aproape de adevar. Conteaza, mai ales in situatii de genul asta. Altfel de furam singuri caciula mintindu-ne frumos.
Banuiesc ca nu stiai despre “inovatiile” de mai sus. Asta poate iti lamureste de ce am spus zilele trecute ca “cifrele sunt altele” – comentează ministrul Sănătății.

Violeta Alexandru a scris pe facebook că, în București, se declară multe.

”La ce tensiune e în București de câteva zile de când a crescut numărul cazurilor de Covid, contează mult câtă credibilitate are persoana care face declarații și, binențeles, ce declară. Oricum, în București se declară multe. Recunosc că selectez deja, ascult oamenii în care am încredere pentru că mă uit la experiența lor. Afirmații oficiale/politice gen – nu am încredere în cifre/cifrele sunt altele, s-ar putea să evolueze lucrurile așa sau invers (fără să se indice argumentele), eu o să fac cum vreau ca să arăt că pot – nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea. Un oraș atât de îngrijorat este un oraș căruia îi scade randamentul.
Spun asta pentru că răspund zilnic la telefon/mesaje, mai ales oamenilor fără funcții, oameni care nu au de ce să se ferească, ei îmi spun exact ceea ce simt. Sincer, este cel mai mare câștig al meu de când am decis să mă implic în viața politică” – este mesajul postat de Violeta Alexandru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri