Caută
Close this search box.

Vladimir Putin nu vrea să spună cu ce vaccin s-a imunizat

putin

Vladimir Putin crede că Rusia va atinge aşa-numita „imunitate de turmă”, până la finele acestei veri, dar nu vrea să spună cu ce s-a vaccinat el.

Liderul de la Kremlin a vorbit pentru prima oară despre propria să imunizare şi de ce nu a făcut-o în faţa camerelor de luat vederi. Nu este un gest de om serios şi e uşor de falsificat, susţine Putin, conform TVR Moldova.

Vladimir Putin: Am primit unul dintre cele trei vaccinuri ale noastre. Le-am cerut colegilor să nu discute despre asta, nici eu nu am făcut-o. Aşa că habar nu au. Doar doctorul care m-a injectat ştie ce am primit.
Pavel Zarubin, reporter RURTR: Cum v-aţi simţit după vaccinare?

Vladimir Putin: Înainte de culcare am pus pe noptieră un termometru. Dimineaţa de după am simţit nişte mici dureri musculare. Mi-am luat temperatura dar era normală.
Pavel Zarubin, reporter RURTR: Nu există nici o imagine cu vaccinarea dvs. De ce?

Vladimir Putin: Dacă cineva ar vrea să falsifice acest lucru, să păcălească oamenii, la nivelul ăsta e foarte uşor. Poţi să arăţi o injecţie, dar în seringă să fie soluţie salină, chefir sau suc de protocale. Desigur, glumesc. Dar poate primeau vitamine. În opinia mea, asemenea imagini nu pot fi luate în serios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri