Caută
Close this search box.

Voiculescu, despre demisia profesorului Răzvan Cherecheș: E o echipă solidă la Ministerul Sănătăţii

vlad voiculescu

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat că Răzvan Cherecheş a fost un consilier onorific cu care poate nu s-a sfătuit destul de des, iar opiniile acestuia nu au putut fi transpuse în practică de fiecare dată.

Este vorba despre un consilier onorific. (…) Am toată aprecierea şi tot dragul pentru pentru domnul profesor Răzvan Cherecheş. E un om excepţional care a contribuit prin efortul propriu la comunicarea în această pandemie. Poate că am evaluat, am avut aşteptări diferite. A fost un consilier onorific cu care ne-am sfătuit poate că nu destul de des şi poate că nu de fiecare dată opiniile dânsului au putut fi transpuse în practică. Recunosc că şi mie din afară lucrurile îmi par mai simple câteodată până să intru într-o organizaţie. E o echipă solidă la Ministerul Sănătăţii din care fac parte şi consilieri onorifici şi lucrul ăsta vă asigur că va dăinui. Cu domnul profesor Răzvan Cherecheş cu siguranţă ne vom sfătui în continuare, îi vom cere ajutorul şi o poate face şi dânsul dacă vreodată va dori să ne sfătuim sau să facem lucruri bune împreună„, a afirmat Voiculescu, citat de Agerpres.

Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheş a anunţat, joi, că nu mai este consilier onorific la Ministerul Sănătăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri