Caută
Close this search box.

Activista PSD Oana Lovin cere Rusiei să fie mai intervenţionistă în România

oana lovin

Activista PSD Oana Lovin, fostă videochatistă, anunță că Ambasada Rusiei a răspuns unei liste proprii de întrebări, pe care le-a pus în calitate de cetățean îngrijorat și abandonat.

Ambasada a publicat pe site mai multe răspunsuri la întrebări, pe care le-ar fi primit de la români.

„Ambasada Federației Ruse în România răspunde listei de întrebări concepută de mine, cetățean îngrijorat și abandonat, sintetizând îngrijorările observate în spațiul public. O lecție de diplomație”, a anunțat Lovin, pe pagina ei de Facebook.

Pe site-ul Ambasadei Rusiei, biroul de presă afirmă: „În contextul întrebărilor pe care le-am primit, biroul de presă al Ambasadei i-a cerut Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse la București, Valery Kuzmin, să răspundă la cele mai frecvente”.

Printre altele, Oana Lovin a întrebat Ambasada Rusiei de ce nu se implică mai puternic în „viața publică, politică, economică și juridică a României?”.

„1. De ce Rusia și România nu își vorbesc având în vedere că ambele țări sunt fiicele unei mari civilizații, civilizația creștin ortodoxă?

2. Credeți că se dorește și se lucrează la o barieră pentru a întrerupe o eventuală relație geopolitică ortodoxă între Rusia și România, sau este doar rezultatul unor administrații defectuoase?

3. De ce prezența discretă a diplomaților Rusiei în România, în contextul în care în ultimii ani am văzut numeroși trimiși ai altor state foarte vocali și implicați în viața publică, politică, economică și juridică a României?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri