Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi de patru zile la  „Matei Balş” din Bucureşti, după ce au fost diagnosticaţi cu COVID.

Celebrul actor Alexandru Arșinel și soția sa, amândoi vaccinați la începutul anului, au ajuns la spital cu COVID. Medicii spun că au făcut o formă mai ușoară. Date fiind vârsta și problemele de sănătate anterioare, doctorii îi mențin sub supraveghere.

Artistul este stabil și nu este internat la Secția de Terapie Intensivă, spun medicii, citaţi de Pro TV. Nu știe de unde a luat virusul, însă atât el, cât și soția stau liniștiți, întrucât au făcut prima doză a serului Pfizer în ianuarie și rapelul, la începutul lunii februarie.

”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru.

M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am covid”, povesteşte Alexandru Arşinel.

308 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here