Caută
Close this search box.

Alina Gorghiu (PNL), despre criza din coaliție: Îl susținem pe Florin Cîțu

Gorghiu

PNL așteaptă ca USR PLUS să propună la ședința de luni a coaliției un nou ministru al Sănătății, declară la RFI senatoarea liberală Alina Gorghiu. Vlad Voiculescu a fost demis recent de premier, ceea ce a provocat o criză în coaliție, USR PLUS solicitând ulterior plecarea lui Florin Cîțu din postul de prim-ministru.

Alina Gorghiu spune înainte de ședința de luni, unde se va discuta criza din coaliție, că PNL îl sprijină pe premierul Florin Cîțu.

Îl susținem pe premierul Cîțu și acest Guvern de coaliție și pentru noi, ca partid principal al acestui Guvern, nu există o altă soluție politică de guvernare și subliniez acest lucru, decât această formulă actuală, PNL, USR PLUS, UDMR și electoratul de dreapta sunt convinsă că-și dorește ca ea să meargă mai departe (…). USR PLUS nu are nici un fel de argument împotriva premierului Cîțu. Probabil au fost niște reacții emoționale, care vor fi depășite”, declară senatoarea liberală.

Senatoarea PNL consideră că USR PLUS trebuie să facă o nouă propunere de ministru al Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu: ”Astăzi, împreună cu premierul noi așteptăm propunerea unui nou ministru al Sănătății din partea USR PLUS. Sunt sigură că cei de la USR PLUS dispun de suficienți specialiști în Sănătate, care au capacitatea să conducă acest minister”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri