Caută
Close this search box.

Ambasada Suediei îl trolează puternic, cu zâmbetul pe buze, pe Costel Alexe

ambasada suediei

Limba engleză îl încurcă pe Costel Alexee, președintele Consiliului Județean Iași. Acesta a încercat, într-o ședință, să pronunțe denumirea în engleză a unei asociații, dar nu a mai reușit să citească până la final.

Filmarea a devenit imediat virală pe Internet, iar Ambasada Suediei în România nu a ratat ocazia să se amuze, pe seama fostului ministru al mediului.

Cunoscuți pentru non-conformismul și umorul postărilor de pe contul de Facebook, cei care se ocupă de comunicare la Ambasada Suediei în România au postat o fotografie cu o pizza, cu mesajul:

„Din meniul de prânz al ambasadei: pizza cu banane, curry, brânză și stafide, alune, BAM BAM, știți voi…”. Un mesaj cu trimitere la tentativa lui Costel Alexe de a rosti numele în engleză al unei asociații, o tentativă eșuată care s-a încheiat cu „bam, bam, bam”.

Nu e prima dată când limba engleză îi pune probleme fostului ministru al Mediului, în vârstă de 37 de ani. La un summit internațional de mediu, acesta a avut mari probleme de pronunție în limba lui Shakespeare. Iată momentul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri