Caută
Close this search box.

Băiatul lui Sever Mureşan a fost arestat, după ce a distrus 30 de maşini

Fiul fostului tenismen și om de afaceri Sever Mureșan a fost arestat pentru 30 de zile, după ce, în seara zilei de 14 aprilie, a lovit 12 mașini, într-o parcare din Brașov, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

„La data de 19 aprilie, bărbatul în vârstă de 31 ani, din municipiul București, a fost reținut pentru 24 ore de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier. Ulterior, la data de 20 aprilie, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Brașov.

Adrien Stephane Mureșan s-ar fi aflat sub influența drogurilor și a alcoolului la volan, fără să dețină permis. Este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influență alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, potrivit IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri