Caută
Close this search box.

Călin Georgescu, file de poveste. „Şansa României este înțelepciunea rusească”

călin georgescu

Călin Georgescu, persoană susținută de AUR, pentru poziția de prim-ministru al României, a declarat la postul Metropola TV că ”șansa României este înțelepciunea rusească”.

El a adus elogii Rusiei și a atacat Statele Unite, folosindu-se de temele de propagandă lansate de Moscova.

În cadrul emisiunii ”Mădălin Ionescu Show”, de la Metropola TV, post controlat de Florentin Pandele, Călin Georgescu a declarat că, în cazul conflictului din estul Ucrainei, se manifestă ”interesele industriei de război americane”.

”Situația din Ucraina este în mod clar manipulată, în interesul de a declanșa un conflict care să ajute financiar complexul militar al Statelor Unite, industria militară a SUA”, a declarat Georgescu.

”Un conflict pune în foarte mare dificultate România, care nu este pregătită pentru nimic. Orice cataclism care ar veni, Doamne ferește, peste România, va asigur că România NU este pregătită cu absolut nimic. Zero!”, a mai spus Călin Georgescu.

”Complexul militar industrial american este interesat să împingă către un conflict – și vor fi ajutați naționaliștii extremiști din zonă. Va aduce un mare profit – așa cum aduce și așa-zisa pandemie în lume”, a susținut premierul AUR.

”În cazul în care apar secvențe militare grave, România le poate ignora?”, a fost întrebat Georgescu.

”România nu poate ignora așa ceva, numai că nu este pregătită cu absolut nimic. Șansa României este înțelepciunea rusească”, a subliniat premierul AUR.

”Pe de altă parte, Rusia știe să-și protejeze cetățenii – și, probabil, exemplul Crimeii va fi preluat ad litteram pentru regiunea Donbass. Rusia este extrem de bine pregătită – și nu cred că va cădea în plasa întinsă pentru generarea unui conflict, dar în același timp nici nu se va lăsa mai prejos, dacă lucrurile vor escalada.

”Rușii sunt cei mai buni şahişti din lume – și așa vor rămâne – și știu când o capcană este întinsă. Aceasta este șansa României, pentru că nu e pregătită cu nimic, diplomatic și strategic”, a mai spus Georgescu.

Declarațiile lui Călin Georgescu au fost redate pe larg de Sputnik, platforma de propagandă a Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri