Caută
Close this search box.

Ce răni sângerânde i-a făcut George Puşcaş fundaşului armean Andre Calisir

george puşcaş

Vârful de gura porţii al Naţionalei României, George Pușcaș, a fost eliminat în minutul 77 al meciului Armenia – România 3-2, pentru o intrare brutală asupra fundașului Andre Calisir.

Deși avea deja cartonaș galben, atacantul lui Reading a faultat dur, cu crampoanele ghetei, direct pe pieptul adversarului, la mijlocul terenului, unde jocul nu o impunea, probabil într-un moment de orbire, din cauza tensiunii jocului, și a fost eliminat direct de arbitru.

A doua zi după meci, Federația Armeană de Fotbal a publicat, pe contul oficial de Twitter, o imagine cu victima lui George Pușcaș, Andre Calisir, spune DigiSport. Fundașul, legitimat la Apollon Smyrnis, din prima ligă a Greciei, are pieptul tăiat de crampoanele ghetei atacantului român.

”Victorie obținută cu sânge și sudoare. Pieptul lui Andre Calisir după intrarea teribilă… Totuși, chiar și după asta, a continuat să lupte până la final cu zâmbetul pe buze, ca de obicei”, au scris armenii pe Twitter.

Eliminarea lui George Pușcaș nu a produs daune doar adversarului, ci și naționalei României. Atacantul lui Reading a părăsit terenul la 2-1 pentru tricolori, iar în inferioritate numerică selecționata lui Mirel Rădoi a suferit și mai mult decât o făcuse până în acel minut 77, a încasat două goluri și a pierdut jocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri