Caută
Close this search box.

Cine e doctorița de 38 de ani din Constanța care s-a sinucis. Șocant cum a fost găsită în camera de gardă

Un medic din Constanța a decedat în camera de gardă a unui spital privat.

Conducerea Heka Hospital a postat în urmă cu puţin timp următorul mesaj pe pagina oficială de Facebook: „Cu profund regret anunţăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultaţii. Dispariţia fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toţi şi suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe!”

Medicul și-a administrat un cocktail de medicamente. pentru a putea face față epuizării fizice.

Colegii ei au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi i-au făcut masaj cardiac, însă, după toate eforturile depuse, Loredana Chircu a fost declarată decedată.

Potrivit anchetatorilor, medicul de medicină internă Loredana Chircu a fost de gardă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cadrul spitalului privat. Pentru că nu a avut urgențe, s-a retras în camera de gardă. Dimineața colegii s-au alertat, usa incăperii era încuiată. Când au deschis-o, au găsit-o pe doctoriță căzută.

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
Potrivit cugetliber.ro, una din ipotezele luate în calcul de anchetatori este și cea a sinuciderii. Surse neoficiale susțin că medicul ar fi suferit de depresie.

A suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu trei zile

Apropiaţii medicului spun că Loredana Chircu ar fi suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu câteva zile şi ar fi luat medicamente pentru hipertensiune, dar şi pentru slăbit. Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În urmă cu numai câteva zile, Loredana Chircu a postat un mesaj emoţionant în memoria unui reputat medic din Constanţa, răpus în urmă cu un an de COVID-19.

“A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri…

Ne e greu fara dumneavoastră,să știți….

Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul asta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni….

Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească… In noaptea asta fac de garda in onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie”, scria Loredana Chircu în urmă cu trei zile, pe o reţea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri