Caută
Close this search box.

Cîţu: Ne vom uita la toate documentele care au fost emise în ultima perioadă, în Ministerul Sănătăţii

florin cîţu

Premierul Florin Cîţu a declarat că, în cazul în care sunt sesizări şi elemente temeinice, va începe o anchetă, în privinţa centrelor de vaccinare închise, dar în acest moment trebuie văzute toate documentele emise în ultima perioadă, în Ministerul Sănătăţii.

Întrebat dacă, în calitate de ministru interimar al Sănătăţii, va începe o anchetă, privind existenţa centrelor de vaccinare închise, aşa cum a cerut USR PLUS, Florin Cîţu a răspuns:

„Dacă sunt sesizări şi sunt elemente temeinice, bineînţeles că vom face acest lucru, dar în acest moment ne vom uita la toate documentele care au fost emise în ultima perioadă, pentru că deja avem două documente sau trei, unele dintre ele date în afara cadrului legislativ, altele au fost publicate în Monitorul Oficial, unele, iarăşi, înţeleg că aveau o problemă cu documente publicate cu numere de telefon, ceea ce este o nebunie”.

„Deci, trebuie să vedem ce s-a întâmplat în ultimele trei – patru luni de zile cu aceste documente, dar voi investiga orice situaţie, atâta timp cât sunt acolo.

Dar, în acest moment, modul cel mai responsabil de a rezolva această criză este să primim o nominalizare a unui ministru competent al Sănătăţii, pentru acest minister, vedeţi şi dumneavoastră câte probleme se identifică în fiecare zi şi este nevoie de un ministru care să se aplece asupra acestor probleme zilnic. Un ministru competent”, a adăugat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri